9.4.13

Τι είπε ο Ντέμης για τους τοκογλύφους


Ο Ντέμης Νικολαϊδης είπε πως πήρε τα χρήματα από ένα εκ των αδελφών που φέρονται ως εγκέφαλοι του ενός από τα τέσσερα κυκλώματα αλλά δεν έπεσε θύμα τοκογλυφίας.
Τόνισε ότι αρχικά πήρε 50.000 ευρώ που του έλειπαν για μια συναυλία (εννοώντας του BON JOVI) και επέστρεψε 65.000 ευρώ ως κέρδος όμως των χρημάτων που του έδωσε ο κατηγορούμενος το οποίο μάλιστα καθόρισε ο ίδιος o Nτέμης, παρότι ο κατηγορούμενος του ζητούσε λιγότερα χρήματα. Στη συνέχεια ζήτησε 300.000 ευρώ για μια δεύτερη συναυλία που ήθελε να κλείσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και επέστρεψε τα χρήματα χωρίς τόκο.
Κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι στο δικαστήριο με τον εξής διάλογο: 
Πρόεδρος: Εδώ ήρθατε να πείτε την αλήθεια
Ντέμης: Λέτε ότι λέω ψέματα;
Πρόεδρος: Πολύ αμφισβητώ αυτά που λέτε. Άλλα είπατε σε μας και άλλα καταθέσατε στον ανακριτή
Ντέμης: Θέλετε να πω αυτά που λέει η αστυνομία; Με πιέζετε σα να είμαι κατηγορούμενος. Όχι δεν είμαι θύμα τοκογλυφίας 100%. Εγώ κέρδισα από αυτό
 
Στη δική θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας και ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης καθώς αναφέρεται ότι είχε τρία καταστήματα στα οποία πουλούσαν προστασία οι κατηγορούμενοι.
Πηγή: gazetta.gr 

Πρόκειται για την συνέχεια της περσινής ιστορίας, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Θυμίζουμε ότι τότε τα δημοσιεύματα παρουσιάζαν τον Ντέμη ως θύμα τοκογλυφίας, ενώ σήμερα λέει ότι κέρδισε από την συναλλαγή με τον τοκογλύφο.


No comments: