9.10.10

Αυτά είναι: 70.000 Ευρώ ανά επεισόδιο για μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ!


Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της ΕΡΤ Α.Ε. (της αρμόδιας Επιτροπής Κοστολογίου Τηλεοπτικών Προγραμμάτων, με υπογραφές των μελών της και αριθμό πρωτοκόλου) που δημοσιεύει το fimotro, η εταιρεία Link4u θα πληρωθεί από την ΕΡΤ το συνολικό ποσό των 1.965.180 ευρώ (70.185 ευρώ x 28 επεισόδια) για μουσική εκπομπή, στην οποία εμπλέκεται η κα Δήμητρα Γαλάνη.

Μιλάμε για ΟΥΤΕ ΚΑΝ 2.000.000 Ευρώ. Ούτε καν. Και, ως γνωστόν, ένα (εκατομμύριο) ίσον κανένα (εκατομμύριο). Αυτά να τα βλέπουν οι κακεντρεχείς και να σωπαίνουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, το κόστος (το οποίο δεν είναι, αλλά απλά φαντάζει υπερβολικά, σκανδαλωδώς υπερβολικό), οφείλεται κυρίως στην χρήση μιας πολύ πρόσφατης, επαναστατικής τεχνολογίας, με την βοήθεια της οποίας θα βγαίνει σε κάθε επεισόδιο, σε live link από τον παράδεισο, η ρεμπέτικη κομπανία του Μότσαρτ, του Μπετόβεν, του Χατζιδάκι και πολλών άλλων αστεριών της τέχνης του Ορφέα και του Απόλλωνα, που δυστυχώς αποδήμησαν κάποτε και μας άφησαν μόνους στην αέναη μάχη με την Ύλη και την Ψυχή.

Φυσικά, η πενιχρή αυτή επένδυση των ΟΥΤΕ ΚΑΝ 2.000.000 Ευρώ δημόσιου χρήματος, θα επιστραφεί πολλαπλάσια στις τσέπες του φορολογούμενου, καθώς η εκπομπή έχει ήδη προ-αγοραστεί, φυσικά σε πολλαπλάσια τιμή, από όλα (μα όλα, λέμε, 100% του συνόλου) τα τηλεοπτικά και ιντερνετικά δίκτυα του πλανήτη Γη, αλλά και από αρκετά του ευρύτερου Γαλαξία μας, γιατί φυσικά, πέρα από την ανεκτίμητη απόλαυση της live (σ.σ. "μαύρο χιούμορ" 1) σύμπραξης Χατζιδάκι και Μότσαρτ, υπάρχει και τεράστιο ενδιαφέρον για τις πρώτες στην Ιστορία (και μάλιστα σε ποιότητα DVD), καταγραφές της ζωής μετά τον Θάνατο, με τις πλείστες πληροφορίες δια κάθε επιστήμη (π.χ. ρυμοτομία στον παράδεισο(;), έχει ο Άγιος Πέτρος αιποντ(;) και πόσα giga (;), κλπ.).

Δυστυχώς, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν θα υπάρχει ζωντανή (σ.σ. "μαύρο χιούμορ" 2) συμμετοχή κοινού από τον Παράδεισο (να δούμε και κανα δικό μας, βρε παιδί μου), γιατί λέγεται ότι εκεί, πάνω από τις νεφέλες, υπάρχει λειψανδρία εσχάτως: οι μισοί κάτοικοι έχουν δηλώσει συμμετοχή σε Top Chef και Master Chef και οι άλλοι μισοί λιγώνονται με τα ροζ πουκάμισα και το περιποιημένο μούσι του Λουκάκου.

Εύγε στα σεπτά στελέχη της link4u και την κα Γαλάνη. Όλες οι γενιές των ανθρώπων σας ευγνωμωνούν.

No comments: