17.3.10

Rockwave 2010 - τι συμβαίνει με τους Black Eyes Peas;

Φέτος, τα καλοκαιρινά φεστιβάλ μας είναι μια περιπέτεια. Πέρυσι, είχαν ανακοινωθεί ονόματα από Δεκέμβριο. Φέτος, φτάσαμε Πάσχα για να δούμε την ανακοίνωση του πρώτου line-up (Rockwave), ενώ τα υπόλοιπα φεστιβάλ (Synch, Ejekt, Kosmos) αγνοούνται. Περιμένουμε ανακοινώσεις και από τα 3 φεστιβάλ προσεχώς (για το Kosmos τα έχουμε πει ήδη και θα συμπληρωθεί με κάποια άλλα, ανάλογα ονόματα).

Όπως δείχνει το line-up αλλά κυρίως οι ημερομηνίες, το Rockwave φέτος αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς εξελίσσεται. Μετά την ακύρωση της περιοδείας του Neil Young (που είχε ανακοινωθεί από εμάς και εφημερίδες όπως "Τα Νέα", κλπ) και αλλαγές ημερομηνιών για ονόματα που προορίζονταν για headliners αλλά θα παίξουν λίγες μέρες νωρίτερα, η απουσία μεγάλων (ροκ) ονομάτων που να περιοδεύουν και να έρχονται Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου έχει οδηγήσει σε ένα φεστιβάλ 3 μη συνεχόμενων ημερών (7, 10, 11/7), με ονόματα κάθε είδους, απο Black Eyed Peas (όνομα που φωνάζει χορηγία και, όπως έχει αποδειχθεί στην περίπτωση της Kylie, δεν ταιριάζει στην Μαλακάσα) μέχρι Ska-P.


Αυτό που είναι πραγματικά πρωτοφανές είναι η διοργανώτρια εταιρεία να ανακοινώνει με Δελτίο Τύπου ένα mega όνομα όπως τους Black Eyed Peas, και μέσα σε λίγα λεπτά να ενημερώνει δημοσιογράφους ότι δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα! Έτσι όλα τα μέσα έγραψαν για τους Black Eyed Peas και μετά, τους αφαίρεσαν.

Το αρχικό Δ.Τ. αναφέρει τα εξής:


"Οι σάλπιγγες της έναρξης του Rockwave Festival θα ηχήσουν την Τετάρτη 7 Ιουλίου από τους Faithless, που θα μας «μπριζάρουν» στο groove του χορού για να μας παραδώσουν εκστασιασμένους στο συγκρότημα - φαινόμενο του πλανήτη, τους Black Eyed Peas!

Με τα καταιγιστικά bassline τους, έρχονται να κουνήσουν συθέμελα το TerraVibe Park και να μας παρασύρουν στο χορό μέχρι τελικής πτώσεως, αποδεικνύοντας ότι η ενέργεια δεν πεθαίνει ποτέ (Energy Never Dies – The E.N.D). Αρκετά χρόνια τώρα, «ξετινάζουν» τα charts και συνεχίζουν ακάθεκτοι με κάθε νέο τους single – Βoom Βoom Ρow, το party ξεκινά και τα κορμιά ροκάρουν! Rock your body, come on come on rock that body! "

Πλέον, περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τους Black Eyed Peas, αλλά και τις ανακοινώσεις των υπόλοιπων ονομάτων του φεστιβάλ. Πληροφορίες για το line-up στο www.rockwavefestival.gr

No comments: