11.4.13

Συνέντευξη: 2L8



Ακούω ότι ετοιμάζετε δίσκο με ελληνικό στίχο, ενώ τρέχετε σαν παλαβοί με τα διάφορα; 
Οι τελευταίοι μήνες είναι πραγματικά γεμάτοι. Με όλες τις σόλο εμφανίσεις σε τόσο πολλές πόλεις, ταυτόχρονα κλείνουμε full band συναυλίες και μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό δουλεύουμε και το νέο υλικό. Ξεκίνησε δειλά και κάπως τυχαία, αλλά τελικά έχει αρχίσει να παίρνει μορφή και θα είναι το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ των 2L8 και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. Παίζω ήδη και αρκετούς μήνες μερικά κομμάτια στις σόλο εμφανίσεις και έχω να μεταφέρω μόνο τον ενθουσιασμό όσων τα ακούνε...

Η ιστορία με τον τελευταίο δίσκο μέσω του pledge είχε αίσια έκβαση. 
Το όλο πρότζεκτ στο pledge music ήταν ένα ρίσκο, το οποίο πήραμε και τελικά δικαιωθήκαμε. Εφόσον οι δρόμοι που υπήρχαν μπροστά μας δεν μας κάλυπταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν νέο εμείς οι ίδιοι. Η ανάγκη μας οδήγησε αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι καλύτερο κάναμε ποτέ. Οι φίλοι μας το είδανε με ενθουσιασμό, στηρίξανε την προσπάθεια και στο τέλος τα καταφέραμε! 119% του αρχικού στόχου. Και κάπως έτσι κρατήσαμε τα δικαιώματα της μουσικής μας!

Στο TedX τι θα πείτε;
Στο Tedx με καλέσανε τόσο για να γίνει η αναφορά και μια μικρή παρουσίαση στο πρώτο ελληνικό άλμπουμ που κυκλοφορήσε με τη μέθοδο του crowdfunding, το "New Battles, without honor and humanity" όσο και για performance. 

Στις 20 Απριλίου παίζετε στο Bios.
Επιστρέφουμε για ακόμη μια φορά στη Αθήνα, και το τελευταίο μας live μάλιστα ήταν στο Bios. Μας ταιριάζει η σκηνή και το επιλέξαμε και πάλι. Ανακατέψαμε πολύ το σετ μας. Ξαναγυρίσαμε πίσω σε προηγούμενα άλμπουμ και βγάλαμε κομμάτια που έχουμε να παίξουμε χρόνια από τη μία και από την άλλη θα είναι η πρώτη παρουσίαση τμήματος του νέου άλμπουμ. Οπότε έχουμε πολλά καινούρια πράγματα να μοιραστούμε!

Και ετοιμάζετε και κάτι πιο θεατρικό για τη Στέγη Γραμματων κ Τεχνών.
Είναι ακόμα αρκετά νωρίς να μιλήσουμε για αυτό που ετοιμάζουμε για αρχές Ιούνη και για τη Στέγη, διότι η παράσταση είναι στη διαδικασία της δημιουργίας. Πρόκειται για μία σύμπραξη τεχνών. Μια παράσταση βασισμένη στην μουσική και τον λόγο των 2 τελευταίων μας άλμπουμ, "New Battles", "He&She", μαζί με κείμενα που βρήκανε και ερμηνεύουν οι ηθοποιοί, με ταυτόχρονες προβολές video art και φωτισμούς. Αυτή είναι η ιδέα και τώρα έιμαστε στο στάδιο της υλοποίησης!

Οι 2L8 περιοδεύουν ανά την Ελλάδα τον Απρίλιο

No comments: