31.12.12

STOP THAT SOUND Βραβεία 2012

1. Βραβείο ΓΙΔΙΑ



"μοιάζω λίγο Busta / κι όχι Σάσα"

ΧΕΙΤΕΡΣ ΓΚΟΝΑ ΧΕΙΤ. Αλλα εμένα στο Μπάστα με είχε, στο Σάσα μ'εχασε.

2. Βραβείο ΑΛΗΤΕΙΑ



όταν σε βλέπω, κανείς παρέα με φλώρους / εγώ κάνω παρέα μ'αυτούς που φτύνουν αστυνόμους

ΧΕΙΤΕΡΣ ΓΚΟΝΑ ΧΕΙΤ. Αλλα ο Αλήτης το έκανε Alitiz.

3. Βραβείο ΚΙΘΑΡΕΣ

ΧΩΡΙΣ ΒΙΝΤΕΟ. ΟΙ ΚΙΘΑΡΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.

ΧΕΙΤΕΡΣ ΓΚΟΝΑ ΧΕΙΤ. Αλλά, γελάει ο κόσμος. 2012 και να είσαι πάνω από 12 ετών και να θες να ακούσεις κιθάρες. Βγάλτε τον Neil Young δίσκο της χρονιάς, εκεί φτάσαμε. Ήρθανε και ξανά στη μόδα οι καουμπόικες οι μπότες στις βιτρίνες. Άντε να ξανάρθει και το άλουστο μαλλί το 2013, λες και σουτάρουμε όλοι ηρωίνη από τις 8 το πρωί και ακούμε Λιντμπέλι στις 9. Άντε και τον Σαββόπουλο το 2014. Κιθάρες. Γελάει ο κόσμος. Τα ξαναλέμε το 2018 που θα έχει κρίση και θα βγει η νέα Τζοαν Μπαέζ.

4. Βραβείο ΝΤΑΝΣΜΑΣΤΕΡΣ



ΧΕΙΤΕΡΣ ΓΚΟΝΑ ΧΕΙΤ. Καλός ο Μάθιου Ντίαρ, καλός και ο Μανιτόμπα, να πούμε καλός και ο 267 τότε ρε χοροπηδηχτέ. Αλλά όταν θες να λες ντανς, πρέπει να ακους και λίγο ντανς. Ντανς είναι κάτι άλλο φίλε. Άλλο, λέμε. Πρέπει να χορεύεις και λίγο στο όρθιο. Όχι μόνο με το στυλό στα δαχτυλάκια μπροστά στο λαπτοπ.

5. Βραβείο BOBBY BROWN



ΧΕΙΤΕΡΣ ΓΚΟΝΑ ΧΕΙΤ. Αλλά ΜΟΝΟ R'n'B για μια δεκαετία. Και μετά το ξαναβλέπουμε, αλλά πάλι για R'n'B θα λέμε. Κοίτα γύρω σου. Με κιθάρες δεν πήγε μπροστά κανείς. Μόνο σάλια και μαύροι στα ηχεία, λέμε. Ο Μπόμπι ο Μπράουν ήταν ο Προφήτης της Νέας Εποχής.


ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟ 2012, λέμε

No comments: