22.10.12

Δευτεριάτικα (χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα)

Νέα σαιζόν για την Αχαρναϊκά την αρρώστια, επιστροφή για τα Δευτεριάτικα.

Μεγάλη νίκη με τον Ρούβα των Χανίων, το παστέλωσε ο Δασκαλάκης το φάουλ. Λαμπρό ξεκίνημα, ανοίγει τον δρόμο για νέους θριάμβους της αρρώστιας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Βαριά φανέλλα, μόνο εκεί ψηλά επιτρέπεται να την βλέπουμε. Ενημερώσου στην πηγή, αναγνωσταρά μου. Και την Πέμπτη στις 14.30 όλοι OTE Sport2, Κύπελλο με την Λάρισσα. Χαμός.

Στα αλλιώτικα τώρα: Την περασμένη σαιζόν αποδείχτηκε η δύναμη του StopThatSound. Ο Αντύπας ήταν στο μαγαζί με τον Ρουβά ή κάμω λάθος; Και ποιος ξαναέφερε στην επικαιρότητα τον Αντύπα; Ε; Μήπως ήταν το StopThatSound που τον έστειλε ξανά στα αστέρια; Μήπως; Ε; Ε; Μήπως; ΝΑ ΝΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ. Άϊντε βόδια. (btw, ευχαριστώ για τα λουλούδια τα κορίτσα από το ΠιΑρ του μεγάλου, ματς απρισιέτιντ.)

Το λοιπό, όσο λείψανε τα Δευτεριάτικα, βγάλατε 2 φορές τους Ναζί στη Βουλή, η μετοχή της Άλφα Μπανκ έχει πάει 600% πάνω, όλες οι τράπεζες που δεν ενωνόσαντε τόσα χρόνια-γίνανε ένα σε 3 εβδομάδες, σας κόψανε τους μισθούς, εμένα τη σύνταξη, είστε πάνω κάτω όλοι άνεργοι και σας ταϊζουν οι παππούδες, έγινε σταρ ο Παντελίδης (ποιος;) και όμως ελπίζετε ακόμα στη σωτηρία. Μάλλον δεν έχει γίνει σαφές, ε κορίτσια;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΜΗ ΧΩΡΙΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΔΙΑΓΥΖΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΣΑΜΑΡΟΥΚΟ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Ελένη Χατζίδου, αγαπημένη.



Ξέρω περιμένεις ν ακούσεις
Καλα να εισαι και όπου να σαι
Αυτο μας τελείωσε λυπάμαι,
τρελαίνομαι

Ξέρω περιμενες ν ακούσεις
Καλη καρδιά,να μας θυμάσαι
Τις νύχτες όμως δεν κοιμάμαι
Και σου εύχομαι

Χειρότερη να ειναι η καθε σου ημέρα
Χειρότερα να ζεις καθε στιγμη μαζι της
Χειρότερη ζωή απο εδω κ πέρα
Κ πως περνούσαμε Θελω να συζητας μαζι της

Ξέρω περιμενες ν ακούσεις
Χαρούμενος πως θελω να σαι
Μα οταν τα βραδιά τυραννιεσαι
Θα χαίρομαι

Ξέρω περιμενες ν ακούσεις
Πως συνεχίζεται η ζωή μου
Μα αν δεν εισαι εδω μαζι μου
Προσεύχομαι...


Χειρότερη να ειναι η καθε σου ημέρα
Χειρότερα να ζεις καθε στιγμη μαζι της
Χειρότερη ζωή απο εδω κ πέρα
Και πως περνούσαμε θέλω να συζητας μαζί της


ΕΠΟΣ. Εδώ να σημειώσουμε ότι, αντίθετα με τις φήμες, η Ελένη δεν τα έχει με τον Παντελίδη. Είναι μόνο φίλοι. Πάει και αυτό από την μέση.

Αλλιώτικος ΕμΣι
Όβερ εντ άουτ.





No comments: