11.6.12

Τα Δευτεριάτικα (άσπρο πάτο)

Εκλογές ξανά, ψηφίζουμε με σθένος και πιστεύουμε όσους μας λένε ότι προβλέπουν σεισμούς και λένε τα άστρα. Όπως στα λέει ο Γιάνναρος ο Κόλλιας, άσπρο πάτο ό,τι και αν σου λένε και υπόσχονται οι πολιτικάρες μας. Έτσι μάγκα μου, εμείς 200 χρόνια δεν πήγαμε ποτέ πάσο στην αγάπη των συμμάχων, δεν χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα. Καλά το πάμε.
Άσε κάτι γατάκια (απαλά) Ιθπανούς που μάθανε και τις Ουγκάντες και καταφέρανε να τσακώσουνε τσάμπα 100 δις. Άσε ρε Ινιάκι Ιμπάνιεθ και Αστούριας και Θουμπιθαρέτα. Εμείς δεν δεχόμεθα τσάμπα. Θέλουμε ζουμερά επιτόκια και πολύ βρισίδι, ρε μανίτσα. Δώσε ρεύμα και Dewar's σκέτο, λέμε. Χωρίς μπινελίκι και πόνο δεν γουστάρει ο Έλληνας. Άσε όλους τους Ευρωπαίους να μην πληρώνουν, εμείς θα τα δώσουμε όλα, κασέρι, μέχρι τελευταίας δραχμής. Να ντα λέμε αυτά.Έχουν κάνει τη ζωή μου άνω κάτω
οι γυναίκες που μου λέγαν άσπρο πάτο
στην αγαπή εγώ ποτέ δεν πήγα πάσο
μα κινδύνευσα κι εσένα να σε χάσω.


Το 2012 τελειώνει ο κόσμος, πάρτο σοβαρά. Μόνο εξωγήινοι θα μείνουν, να μας παίζουν σουμπούτεο, λέμε. Η Μεγάλη Κουβέρτα τα έχει όλα υπό έλεγχο. Σε άλλους γαλαξιές θα σας πάω, νο γουόριζ.

Απείθαρχος ΕμΣι
Πις
Γιο

No comments: