21.5.12

Τα Δευτεριάτικα (να με πέρνεις που και που)

Επικό διπλό μέσα στο Κερατσίνι με τεσσάρα η Αχαρναϊκάρα η αρρώστια. ΑΝΕΒΑΙΝΩ ρεεεεεεεεεε, φάτε τα λουκουμάκια σας τώρα, γιατί του χρόνου δεν θα μείνει καντίνα για καντίνα όρθια. Ερχόμαστε ρε, θα σας τρέχουμε πανελληνίως πια στην Φουτμπολ Λιγκ, έτσι έτσι. Ενημερώσου στην πηγή, αναγνωσταρά μου.

Στο μάθημα μας, τώρα. Άντε να γίνουνε και αυτές οι εκλογές, να βγάλουμε τον 185ο Πρωθυπουργό από το 1821 να πάμε για τον 186ο προς τον Αύγουστο, μέσα στα μπάνια του λαού. Έλληνα, γουστάρεις εκλογές όσο τίποτα, να ντα λέμε αυτά. Τέτοια ρεκόρ θέλουμε, όχι καραγκιοζιλίκια με σταθερές κυβερνήσεις 4ετίας και σάλια, όπως κάνουν οι Αμερικάνοι και οι άλλοι οι βάρβαροι. Άμα δεν έχει 3-4 εκλογές το χρόνο, δε λέει το πράμα. Φέτος που είναι και δίσεκτο, πρέπει να το τιμήσουμε δεόντως, εγώ λέω να κάνουμε από μια κάθε τέλος ζυγού μήνα. Έτσι, θα οριμάσουν και οι καταστάσεις, θα δούμε τον σωστό το δρόμο, θα γίνουν όλα όμορφα.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα βρίσκουνε πάλι οι αγαπούλες-που εγίντοσαν οχτροί-αλλά τα ξαναβρήκανε λόγω ανάγκης-και τώρα είναι πάλι αγαπούλες- πάλι- αγαπούλες. Δεν πειράζει που βριζόσαντε σαν τα γουρούνια, αριστεροί, δεξιοί, ξεφτιλισμένοι όλοι, πιάστο αυγό και κούρεφτο. Αυτή η αγάπη για τις μίζες είναι για όλους και γι απάντα θα τους δένει, έστω και αν η μοίρα το έφερε χώρια να ζούνε. Πολύ ωραία τα λέει ο Σάκης ο Αρσενίου.

Στίχοι ο Καπίρης, μουσική ο Παλαιολόγος


Να με παίρνεις κάπου κάπου
να μιλάμε
να μη νιώθω μοναξιά
να μη φοβάμαι
κι αν η μοίρα το'φερε χώρια να ζούμε
πάντα θα'χουμε εμείς κάτι να πούμε

Να με παίρνεις
να τα λέμε σαν δυο φίλοι
η αγάπη είναι φλόγα που δεν σβήνει
αυτή η αγάπη μια για πάντα θα μας δένει
να μη γίνουμε ποτέ εμείς δύο ξένοι


Τέτοια ξεφτίλα με το ευρώ και τους τόσο μικρούς πολιτικούς της Ευρώπης έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλές δεκαετίες. Ό,τι σκουπίδια ψηφίζεις εσύ τόσα χρόνια Έλληνα, τα ίδια ψηφίζουν και οι άλλοι Ευρωπαίοι, μη χαλιέσαι. Να το πούμε να τελειώνουμε: αυτοί που δουλεύουν στις τράπεζες, στη διαφήμιση και σε άλλα μη σοβαρά επαγγέλματα, δεν είναι σοβαρά άτομα. Είναι καραγκιόζηδες, όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος, τέτοιας κατηγορίας. Η διαφορά τους είναι ότι στα παίρνουν χοντρά και τους λες και ευχαριστώ. Οπότε, δεν πρέπει να αποφασίζουν για κανέναν, ούτε καν να ψηφίζουν. Και όχι να κυβερνάνε λαούς. Σοβαρευτείτε επιτέλους και ψηφισίστε χωρίς φόβους και τυράκια.

Ανεβασμένος ΕμΣι
Μενιδάρα ρεπριζέντ
Πις Γιο, όβερ εντ άουτ

btw, τον Μπογδάνο τονε βαρέσανε τα καλόπαιδα, γιατί έχει άποψη και την λέει. Τον Πέτρο τον Κωστόπουλο που πεινάει και κλαίγεται σε σελίδες, αλλά πήγε να πανηγυρίσει με τους γάβρους στην Πόλη, ένας δεν βρέθηκε να τον περιποιηθεί; Τόσοι τον βρίζετε και από τόσους έφαγε πόσα λεφτα. Κανέναν πολιτικό δεν ξέρετε να βαράτε, που σας έχουν σκίσει; Ξεφτιλίκια

No comments: