7.5.12

Τα Δευτεριάτικα (μην κάνεις πως δεν θυμάσαι)

Ανεβαίνω, λέμε. 5 αγωνιστικές μείνανε και δεν υπάρχει περίπτωση να μην. Νάτοι νάτοι, οι πρωταθλητές! Έφαγε το τεμάχιο και ο Αστέρας Βάρης. Ενημερώσου στην πηγή, αναγνωσταρά μου.

Με τις σαχλοεκλογούλες σας, μας έχετε καταστρέψει. Αντί να παίζουμε Κυριακή, καθόμαστε και παίζουμε μεσοβδόμαδα: έχουμε και δουλειές, πώς να πάμε στο γήπεδο; Εκλογές μπορείτε να κάνετε όποτε θέλετε, εμείς όμως δεν μπορούμε να αλλάζουμε τις δουλειές μας και να τις βάζουμε άλλη μέρα, μυαλό θέλει; Ευτυχώς, στις 17 Ιουνίου που θα ξανακάνετε εκλογούλες, θα έχω πάρει το πρωτάθλημα και δεν θα με νοιάζει, άϊντε μαστόρια.

Στα άλλα μας τώρα. Άσε τα ξεφτιλίκια του εκλογικού νόμου, άσε τα ξεφτιλίκια της Χρυσής Αυγής, άσε τη φάτσα του Αλέξης, άσε ότι με 700 ψήφους γίνεσαι βουλευτής, άσε άσε άσε. Πες μου όμως ρε: ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; Τι ζώα είστε, ρε Ελληνάρες; Τώρα ποιος θα κάνει τα αγγλικά επίσημη γλώσσα της Ελλάδας; Έλεος δηλαδή, ένα πλάνο είχε η γυναίκα, να σας κάνει ανθρώπους, και τώρα παέι και αυτό. Ουυυυυυ, ξεφτίλες. Χάσαμε το κορμί, ωϊμέ.


Θα το βαράς το κεφαλάκι σου και μετά ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ. Το λέγανε οι τεράστιοι Νεβμα μαζί με τις τεράστιες Μυστίκ. Έπος. Αυτό είσαι Έλληνα, κάνεις τις κουτσουκέλες σου και μετά, κάνεις πως δεν θυμάσαι τίποτα.

Όταν κάνεις βλακείες και δεν ψηφίζεις Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Παπακωνσταντίνου, Πετσάλνικο και άλλα τέτοια τοτέμ, κάποια στιγμή το φίδι θα γυρίσει και θα σε δαγκώσει. Τώρα ποιος θα ξεπουλήσει τα πάντα κοψοχρονιά; Άντε να φτιάξουμε καινούργια βουλή, να μάθουνε κι οι νέοι τη δουλειά, να δούνε πως μοιράζονται οι μίζες κλπ κλπ: παέι χάσαμε άλλα 2-3 χρονάκια και οι "δανειστές" μας θα λυσσάξουνε. Α ρε λαμόγια, τι ζημιά κάνατε.

Αδιανόητος MC
Μενίδι ρεπριζέντ


No comments: