23.4.12

Συνέντευξη: Keyser Söze

-πότε βγαίνει το βίντεο του Friday;
Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο. Πρόκειται για μια υπερπαραγωγή Χολιγουντιανού budget με ελικόπτερα, σκάφη, αυτοκίνητα που αναποδογυρίζουν, 17 ninja, 12 jedi και φιλική συμμετοχή του Chuck Norris!

-πώς ήταν το live με τους KVB;
Ηταν μια ωραία Κυριακή σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Tiki και ένα καλό test για εμάς το να παίξουμε σε ένα κοινό που είχε πάει να ακούσει μία εντελώς διαφορετική μουσική από την δική μας.

-τι πονηρό sample είναι το "Enola Gay" στο κλείσιμο του "No Win Situation";
Καταρχήν είσαι ο πρώτος που το σχολιάζει επισήμως! Ήταν μια έμπνευση του παραγωγού μας Αντώνη Γεώργου και ένα φτηνιάρικο τρικ για να γίνει ντόρος μπας κ φάμε καμιά μήνυση και γίνει γνωστή παγκοσμίως η μπάντα γρήγορα και εύκολα.. Δεν έχει πιάσει ακόμα δυστυχώς..!

ι θρυλικά κακό έχετε κάνει που να δικαιολογεί το όνομα σας;
Κατεβάζουμε μουσική και ταινίες από το internet, παρκάρουμε παράνομα, ενώ ο θρύλος λεει ότι κάποιος από εμάς παταει το σωληνάριο της οδοντόκρεμας από την μέση και όχι από κάτω με αποτέλεσμα να μην στέκεται όρθιο στην κούπα με τις οδοντόβουρτσες.

-τελικά το καλύτερο πράγμα που έβγαλε το grunge ήταν...;
H στραβοχυμένη jagstang του Curt Cobain.

-πόση φασαρία σας επιτρέπει να κάνετε ο κος Παλτόγλου στο κατάστημα Use;
Έχουμε πάρει την σχετική άδεια αλλά μάλλον δεν το σκέφτηκε πολύ καλά και ο ίδιος.. Εμείς πάντως υπολογίζουμε με ανοιχτές πόρτες και ευνοϊκό άνεμο να ακουγόμαστε μέχρι την Κολοκοτρώνη.

Οι Keyzer Soze θα εμφανιστούν στην φιλόξενη σκηνή του καταστήματος Use στις 26 τουτουνού του Απριλίου

No comments: