15.3.11

Pulp live at Rockwave Festival, Greece this summer. NOT


Update: Οι Pulp, φυσικά, δεν θα παίξουν στο Rockwave.

Αγαπητοί δημοσιογράφοι που αντιγράφετε ασύστολα, δεν σας χάλασε καθόλου το σημερινό. Ελπίζω να ήταν ένα μάθημα για την κατάντια που έχουμε φτάσει. Δεν νοείται να γνωρίζετε ότι σήμερα ανακοινώνεται το Rockwave και να αντιγράφετε ό,τι βρείτε μπροστά σας, χωρίς καν να τσεκάρετε με τον διοργανωτή. Πού θα σταματήσει αυτό το χάλι; Όσο και αν βολεύεστε με το να νομίζετε ότι η δουλειά σας είναι μόνο να κρίνετε και να σχολιάζετε, μάλλον δεν είναι. Better luck next time.

Αγαπητοί αναγνώστες, επί μήνες σέρνεται η φήμη περί Pulp στο Rockwave. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί, καθώς δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες. Δυστυχώς, αρκετοί δημοσιογράφοι έπεσαν στην παγίδα (όπως και πέρυσι με το πρωταπριλιάτικο line-up του Ejekt, που για εβδομάδες αναγραφόταν ως επίσημο σε sites), γιατί δεν κάνουν τίποτα άλλο από το αναπαράγουν οτιδήποτε μοιάζει έστω και ελάχιστα πιθανό.

Όσο για τους Pulp, φήμες λένε ότι μπορεί να έρθουν στην Αθήνα την άνοιξη από άλλον διοργανωτή. Ίσως πάνε και Θεσσαλονίκη. Ίσως και όχι. Το Stop That Sound, όπως και το apotis4stis5 (που κάτι πατσαβούρες βλέπω να το φτύνουν τώρα, αλλά κάποτε παρακάλαγαν) τα προηγούμενα 5 χρόνια, δεν αναπαράγει φήμες. Αυτά τα αφήνουμε για τους λοιπούς μορφονιούς της ομήγυρης. Όταν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες από τον καλλιτέχνη ή/και τον διοργανωτή, θα ενημερωθείτε κανονικά από εδώ, όπως πάντα.

Όσο για το line-up του Rockwave, είναι μια απογοήτευση και φέτος. Μάλλον θα πρέπει να πάρουν λίγο στα σοβαρά το καλύτερο brand τους οι διοργανωτές, αντί να προσπαθούν μόνοι τους να το αποδομήσουν. Τα brands δεν στήνονται από τη μια στιγμή στην άλλη.


5 comments:

kyanoun said...

Ψαρώσαμε είναι η αλήθεια. Κρίμα και χάρηκα ότι υπάρχει μια ελπίδα να ξαναπάω Rockwave μετά από χρόνια. :)
Δεν πειράζει όμως καλύτερα μόνοι τους παρά στη "γιορτή κρασιού" που διοργανώνει η Didi

Anonymous said...

Το blog όμως έχει και αναγνώστες που καμία σχέση δεν έχουν με "δημοσιογράφους" και που μην έχοντας διαβάσει ποτέ κάτι που δεν ισχύει χέστηκαν από τη χαρά τους και τώρα ξενερώνουν αφάνταστα. Θα προτιμούσα να μη ξαναγίνει. Ευχαριστώ.

philipos said...

Δηλαδή, αυτό που μας λες είναι ότι το έκανες επίτηδες; Αλήθεια το comment που έκανα χθες για τις ημερομηνίες που δεν βγαίνουν γιατί δεν έγινε ποτέ post????

Anonymous said...

hope point taken by those who should. Although reading MAd page seems like not!!!

Anonymous said...

Διαβάζω το blog επειδή έιχε έγκυρες πληροφορίες μέχρι στιγμής. Επειδή είναι blog δεν σημαίνει ότι μπορεί να παραπληροφορήσει εσκεμμένα έστω κι αν διορθώσει. Γιατί μας αφορά η κόντρα με τους copy paste δημοσιογράφους; Γιατί να παίξεις και με εμάς για 24 ώρες; Δεν πρέπει πλέον να υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να μας ξαναδουλεψεις ίσως και για παραπάνω από 24 ώρες; Οφείλεις να δεσμεύεσαι έστω και με βάση τη δική σου δεοντολογία, η οποία ελπίζω να μην περιλαμβάνει τέτοιες κινήσεις και να πρόκειται για ατόπημα.
Νομίζω ότι όλοι οι αναγνώστες σου θα ήθελαν ένα post απάντηση.