19.10.10

Απίστευτο: κάποιος πονηρός παριστάνει τον Γιάννη Πετρίδη και εκμεταλλεύεται το apotis4stis5!


Τις τελευταίες ημέρες, κάποιος πονηρός είχε την ιδέα να εκμεταλλευτεί την φήμη του παλιού μου blog apotis4stis5.blogspot.com: κάπως κατάφερε να καπαρώσει την διεύθυνση και πασάρει τον εαυτό του ως Από τις 4 στις 5. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι όποιος και αν είσαι, γιατί είσαι ένα άχρηστο σκουλήκι που άλλη ιδέα δεν ήξερες να κατεβάσεις στην μηδαμινή ζωή σου και πήγες και έκανες μια τέτοια βλακεία. Πρέπει να είσαι πολύ ηλίθιος για να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει Από τις 4 στις 5 στην Ελλάδα.

Επειδή με αφορά το blog συγκεκριμένα και για την ενημέρωσή σου (και κάθε επόμενου επίδοξου πονηρού), το blog "Από Τις 4 Στις 5" το έφτιαξα το 2005, μαζί με τον Γιάννη Πετρίδη και τον Κώστα Ζουγρή, για να υπάρχει μια επιπλέον προβολή της νέας μουσικής που δεν προλάβαινε ή δεν ταίριαζε να ακουστεί στην διάρκεια της εκπομπής, που τότε ήταν μόνο 1 ώρα στη ΝΕΤ. Στα 5 χρόνια ύπαρξης του, το blog πρότεινε κάτι διαφορετικό, στηρίζοντας την μουσική που τότε έσκαγε αλλά εδώ ελάχιστοι είχαν πάρει χαμπάρι, τη νέα indie σκηνή της χώρας, τα electro-parties και πολλά άλλα. Πέρα και ξέχωρα από τα ίδια τα ονόματα του Πετρίδη και του Ζουγρή, το blog λειτούργησε εντελώς αυτόνομα επί όλο αυτό το διάστημα και κατάφερε να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, να δημιουργήσει (μαζί με άλλα blog όπως αυτό του MHulot) ένα νέο κοινό και ταυτόχρονα να σεβαστεί τις παρακαταθήκες του τίτλου του. Όπως βλέπει ακόμα και ο πιο εθελοτυφλών, αυτή η μουσική έχει γίνει σήμερα ο πιο μεγάλος ήχος, είναι παντού και όλοι αυτοί που στήριξαμε μέσα από το apotis4stis5, είναι τώρα οι πολλές ομάδες που κυριαρχούν στις συναυλίες και τα clubs της Αθήνας.

Από το τέλος του 2009 το blog έπαψε να υπάρχει, επείδή έτσι αποφασίσαμε εγώ, ο Πετρίδης και ο Ζουγρής. Αυτό σημαίνει ότι όσοι το αγάπησαν, θα το θυμούνται και τέλος. Δεν σημαίνει όμως ότι όποιο ζωντόβολο θέλει, μπορεί να εκμεταλλεύεται την φήμη και το κύρος του, έτσι για να κάνει την πλάκα του. Άν ήταν να το χρησιμοποιήσει κάποιος το blog, το κράταγα εγώ και το πέρναγα σε άλλο επίπεδο.
Αφού λοιπόν διάβασες αυτά, ξεφτιλισμένε απατεωνάκο που βρήκες την ευκαιρία να σε μάθουν μερικοί παραπάνω απ'όσο θα άξιζε στην ανύπαρκτη ζωή σου, κατέβασε τώρα το blog και άσε ελεύθερη τη διεύθυνση, μη σε πάρει ο διάολος.
Δε μου φτάνανε τα τόσα σχολιανά που υπέμενα τόσα χρόνια από κάθε ελεεινό και αχάριστο ζωντόβολο της δισκογραφίας και τις χίλιες γραφικότητες που έχω περάσει για να κρατήσω το blog και να στηρίξω τόσο κόσμο που παρακαλούσε να ακουστεί η μουσική και οι ιδέες του, έχω να ασχολούμαι και με μηδενικά σαν και σένα.


Αχαρναϊκός

update: κατέβηκε

No comments: