20.4.10

A Place To Bury Strangers live in Greece: FAIL



Συνέβη και αυτό: ο booker των A Place To Bury Strangers έχει επιβεβαιώσει γραπτά στο Synch ότι το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ.
Επίσης, έχει επιβεβαιώσει γραπτά στο Ejekt ότι το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο φεστιβάλ.
Δηλαδή, αυτή τη στιγμή, και τα 2 φεστιβάλ έχουν confirmation ότι το συγκρότημα θα παίξει στο φεστιβάλ τους.

O booker δεν θεώρησε σωστό να ενημερώσει για αυτή την καταφανή απάτη κανένα από τα δύο φεστιβάλ. Έτσι, το Synch ανακοίνωσε την συμμετοχή τους χθες, την ίδια στιγμή που το Ejekt ετοιμαζόταν να ανακοινώσει και αυτό. Όταν έγινε η ανακοίνωση του line-up του Synch, οι υπεύθυνοι του Ejekt επικοινώνησαν με τους υπεύθυνους του Synch. Αφού επιβεβαιώθηκε η απάτη που προσπαθεί να επιτύχει ο booker, σε επικοινωνία του Ejekt με αυτόν, ο booker είπε ότι δεν έχει πρόβλημα να παίξουν και στα δύο φεστιβάλ, παρ'ότι στα συμφωνητικά υπάρχουν ρήτρες για μη εμφάνισή του συγκροτήματος στην Αθήνα 2 μήνες πριν και μετά την εμφάνιση την κάθε εμφάνισή του.

Κατόπιν, το Ejekt πρότεινε στο Synch να υπάρξει κοινή απόφαση να μην εμφανιστεί το συγκρότημα σε κανένα από τα 2 φεστιβάλ, ώστε να γίνει σαφές στον booker ότι διαπράττει απάτη και να γίνει αυτή η στάση αποτρέπτικό παράδειγμα για το μέλλον. Όμως, το Synch αρνήθηκε, καθώς επιμένει ότι θέλει οπωσδήποτε τους APTBS.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η απόφαση του Synch είναι εφαλτήριο για πολύ χειρότερα στο μέλλον. Εγώ προτείνω στο Ejekt να ανακοινώσει, όπως έχει κάθε δικαίωμα (ακριβώς όπως το Synch) και αυτό τους APTBS, για να καταλάβουν στο Synch ότι ο φίλος τους booker, τους έχει πουλήσει ακριβότερα το συγκρότημα απ'ότι το έδωσε στο Ejekt και ότι έτσι δουλειά δεν γίνεται.

Λίγη σοβαρότητα μπορεί να ωφελήσει πολύ περισσότερο όλους, γιατί όπως φαίνεται, από το περσινό παράδειγμα της Duffy, δεν άνοιξαν τα μάτια ούτε τα μυαλά κανενός.



No comments: