24.2.10

Απίστευτη ανακοίνωση Αχαρναϊκού! Ζούμε μεγάλες στιγμές

(η φωτογραφία είναι από το group του Valtou)

«Ο Αχαρναϊκός προκαλεί τον κ. Βογιατζή και τον κ. Κονέ να μας πουν γιατί αποβλήθηκαν, γιατί ο κόσμος πέταξε αντικείμενα μόνο στο 87’ (σ.σ. η στιγμή της ισοφάρισης από τον Κονέ, που έκανε χειρονομίες προς την κερκίδα) και τέλος γιατί καμία αναφορά παρατηρητή, εισαγγελέα, διαιτητή, ΕΠΟ, που ήταν παρόντες, δεν αναφέρει ότι ο κ. Κόντης, πρόεδρος του Αχαρναϊκού βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο κινούμενος απειλητικά προς τους αντιπάλους; Τέλος, να μας πει η διοίκηση της Προοδευτικής ποιος έφαγε τα σουβλάκια, τα γλυκά, τα φρούτα και ποιος τα πλήρωσε. Ευχαριστούμε, πάντως, την Προοδευτική που φρόντισε να φέρει για επίσκεψη τους 700 αστυνομικούς που την περιφρουρούσαν. Γιατί το έκαναν; Τι είχε προηγηθεί και είχαν λόγο να φοβούνται; Αφού κανένας φίλαθλός τους δεν θα ερχόταν; Η διοίκηση της Προοδευτικής προάγει το ευ αγωνίζεσθε με όλες τις ομάδες που φιλοξενεί, αλλά μάλλον αυτό δεν εκτιμάται από κάποιους γιατί θα έχουν συνηθίσει αλλιώς».

Να σημειώσω εδω ότι υπήρχαν πράγματι εκατοντάδες αστυνομικοί, εγώ μέτρησα τουλάχιστον 6 διμοιρίες ΜΑΤ και είδα κλούβα ακόμα και στην Δημοκρατίας στο ύψος της Αττικής Οδού (χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο)!

Οι φασαρίες έγιναν μετά την κίνηση του Κονέ. Δεν δικαιολογούνται, γιατί η βία δεν δικαιολογείται στον αθλητισμό, κι ας προκαλεί το κάθε βλαμμένο.

Πάντως, το γήπεδο γέμισε, άρα 3000 κόσμος ήταν μέσα και όλα πήγαιναν καλά μέχρι το 87'.

Για τα σουβλάκια δεν ξέρω τίποτα.

Περισσότερα διαβάστε εδώ

No comments: